Рецепта feelgood
Продукти:

  • 4 пъстърви
  • 450 гр. брюкселско зеле
  • 2 скилидки чесън
  • сол

За винегрета:

  • 1 червена чушка
  • 1/2 глава лук
  • 1 скилидка чесън
  • 3 с. л. ябълков оцет
  • 4 стръка магданоз
  • 3 с. л. Екскуиза 0,2%

Приготвяне
Рибата се почиства, посолява, поставя се в хартия за печене. Добавят се нарязаното брюкселско зеле, наситненият чесън. Пече се 20 мин. на 200 градуса.
Зеленчуците за винегрета се нарязват на дребно, овкусяват се с малко сол и се смесват с предварително разбитите 3 с. л. Екскуиза 0,2% , ябълков оцет и наситнения магданоз. Топлата риба се залива със студения винегрет.