Рейтинг:
0.0
Минало събитие

Кулинарен фестивал "Да споделим Никулден"

... прочети още Девети кулинарен фестивал „Да споделим Никулден“, ще се проведе на 30 нoември 2019, събoта в Двореца на спорта и културата, зала Младост Б. Организатори са Община Варна и Варненска туристическа камара. С партньорството на РЕКИЦ – читалища Варна и Етнографски музей - Варна. На изложението традиционно участват представители от Варна и региона, които показват своите кулинарни умения в приготвянето на рибни ястия, морски деликатеси и други ястия за наближаващия празник Никулден. В кулинарното състезание ще се включат индивидуални участници и отбори на учебни заведения, хотелски комплекси и елитни ресторанти, читалищни колективи. Те ще демонстрират професионалните си кулинарни умения и таланти, като се представят със свои оригинални ястия и специалитети. Винопроизводители ще презентират млади и отлежали вина. Гостите и жителите на града ще открият многобройни кулинарни „съкровища”, които ще могат да закупят и споделят със своите семейства, близки и приятели. Председател на журито шеф Петър Йоргов Членове: шеф Хю Бутен – академия за Кулинарно изкуство при ВУМ – Варна Кристина Димитрова – сребърен медал за най-добър сладкар на Южна Европа за 2019 г. ВХОД СВОБОДЕН Начало на празника 11.00 ч., официално откриване 12.00 ч. Съпътстващата програма включва представяне на читалища, центрове за работа с деца, организации и фирми с предмет на дейност, свързана с морето, изложба-базар на ръчно изработени художествени изделия, базар на фермерски продукти, концертна програма, анимация с публиката. Очаквайте много награди и изненади!

30 ноември 2019
Варна  · 
Дворец на културата и спорта - Варна (бул. "Княз Борис I" 115)
изминало
Девети кулинарен фестивал „Да споделим Никулден“, ще се проведе на 30 нoември 2019, събoта в Двореца на спорта и културата,

зала Младост Б. Организатори са Община Варна и Варненска туристическа камара. С партньорството на РЕКИЦ – читалища Варна и Етнографски музей - Варна.

На изложението традиционно участват представители от Варна и региона, които показват своите кулинарни умения в приготвянето на рибни ястия, морски деликатеси и други ястия за наближаващия празник Никулден.

В кулинарното състезание ще се включат индивидуални участници и отбори на учебни заведения, хотелски комплекси и елитни ресторанти, читалищни колективи. Те ще демонстрират професионалните си кулинарни умения и таланти, като се представят със свои оригинални ястия и специалитети. Винопроизводители ще презентират млади и отлежали вина. Гостите и жителите на града ще открият многобройни кулинарни „съкровища”, които ще могат да закупят и споделят със своите семейства, близки и приятели.

Председател на журито шеф Петър Йоргов

Членове: шеф Хю Бутен – академия за Кулинарно изкуство при ВУМ – Варна

Кристина Димитрова – сребърен медал за най-добър сладкар на Южна Европа за 2019 г.

ВХОД СВОБОДЕН

Начало на празника 11.00 ч., официално откриване 12.00 ч.

Съпътстващата програма включва представяне на читалища, центрове за работа с деца, организации и фирми с предмет на дейност, свързана с морето, изложба-базар на ръчно изработени художествени изделия, базар на фермерски продукти, концертна програма, анимация с публиката. Очаквайте много награди и изненади!
Прочети още
Варна, бул. "Княз Борис I" 115

Телефон: Билетни каси: 052/501 500

Цена

Вход свободен

Сподели това събитие:
Още за събитието:
Подходящо:
За мъже
За жени
За семейства
За младежи
За възрастни
Дата на актуализация:
02.11.2021г.
Преглеждания:
395 бр.
Преглеждания последните 30 дена:
3 бр.

Оферти за събития и забавления наблизо

Zucchero Live на 27 Април, в Дворец на културата и спорта - Варна
65 бр. 88:88:88 7 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
27 Април 2024 (Събота)
Към офертата
Детският спектакъл "Магазин за приказки" на 28 Април, в Морско казино - Варна
2 бр. 88:88:88 3 бр. Оферта от Grabo.bg
Валидност на ваучера:
28 Април 2024 (Неделя)
Към офертата
Щур купон за малчуганите: Детски рожден ден с хапване по избор
Валидност на ваучера:
от 27 Март до 31 Май 2024г.
Към офертата

Коментари

Коментирай 1000 символа

Подобни събития в страната

сб, 15 юни 2024
Вход свободен
Свищов Преглеждания 463 след 50 дни Започва